X
Menu

Hulladék bálázó gépek /

A legjobb megoldás a hulladék tárolásra és szállításra

Hulladékbálázó rendszer működése. A FLEXUS Balasystem, a nagy teherbírású hulladék bálázó géprendszer a legjobb megoldás a háztartási hulladék és szemét valamint mezőgazdasági hulladékok biztonságos és gazdaságos kezelésére, feldolgozására, tárolására. A Flexus hulladékbálázó rendszer működése további előnyökkel jár, mert nagyban megkönnyíti a hulladék kezelését, tárolását és szállítását.

A gépnek 3 típusa van:


Számok tükrében

Több ezer tonna elszállított szemét számokban

Jelentős költségcsökkenés
Tisztán átlátható, kontrollált hulladékkezelés
Nagyobb rend és tisztaság
Környezetvédelem

Vásárlói GY.I.K  / Ügyfélszolgálat
Hatékony, gyors és környezetkímélő?
Nagyon gyors és 100%-ban környezetkímélő!

Hogyan tudom elérni Önöket?
Hívja a 06-23-454-018 vagy a 06-209-738-181 számot vagy írjon emailt: antalf@yahoo.com

Bálázható hulladékok: háztartási hulladék, újrahasznosított hulladék, mezőgazdasági hulladék, stb.  

Háztartási hulladék

A háztartási hulladék mennyisége, melyet a háztartások rendszeresen termelnek  kb 100kg/m³. Egy normál háztartás 1 hét alatt 10 kg hulladékot bocsát ki, amelyből esetleg kb 30%-ot lehet komposztálni. Az Európai Unió fejlettebb államaiban a háztartási hulladékot környezetbarát módon égetőkben ártalmatlanítják. A háztartási hulladék összetevőinek nagy része éghető kommunális hulladék, mint például a műanyagok és a biológiailag lebomló szemét. A feldolgozó létesítmények általában a hulladékgyűjtő telepek közelében találhatók, illetve célszerű oda telepíteni őket.

Fenntartható társadalom
A múlt társadalma büdös és veszélyes hulladékokkal volt kénytelen együtt élni. A sok éven át összegyűlt hulladék csak speciális konténerek illetve lerakók segítségével volt tárolható az erre szolgáló helyeken. A hulladék kezelése és tárolása során ilyen módon általában betársult a rossz szag, a tűzveszély és elfogadhatatlan környezeti károkozás.

FLEXUS Balasystem AB kifejlesztett egy különleges módszert, amely teljesen megváltoztatta a hulladék kezelést és tárolást.
Egy olyan módszert, amely támogatja a fenntartható hulladékgazdálkodási rendszert a ma és a jövő társadalma számára is. 

FLEXUS kerek hulladékbálázó rendszer
A háztartási hulladék, a kidobott már fel nem használható szemét, az újrahasznosított anyagok és egyéb hasznosíthatatlan anyagok alakulnak át könnyen kezelhető bálákká. Maguk a bálák ezután biztonságosan szállíthatók teherautókkal, kamionokkal, egyéb módon és biztonságosan tárolhatók a szabadban.

A rendszert fix telepítésre tervezték, de van mobil verziója is és teljes mértékben integrálni lehet a hulladékkezelő üzembe. A berendezést úgy tervezték, hogy minden konkrét esetben megfeleljen az igényeknek és feltételeknek.

Hulladék Újrahasznosítás

Az újrahasznosítás a gyűjtőneve mindazon tevékenységeknek, amelyek célja, hogy:

  • az ember által készített, tartós, nem természetes, főleg hulladékká váló anyagokat nyersanyaggá alakítsa át és
  • olyan másodlagos, újra hasznosítható anyagokat állítson elő, amelyek segítik a természetes anyagok felhasználásának csökkentését.

A tevékenységre használt angol szó, a recycling, jobban kifejezi, hogy anyagok környezettudatos körforgásáról van szó, a nyersanyag – késztermék – hulladék – nyersanyag stb. folyamatban. Az újrahasznosítás célja a Föld erőforrásainak kímélése, például, hogy kevesebb fát kelljen kivágni papírgyártás céljára, vagy kevesebb vasércet kibányászni acélgyártásra (pl. autógyártáshoz). Emellett fontos cél, hogy a természetbe kerülő hulladék mennyisége is csökkenjen megőrizve a természet tisztaságát a következő generációk, társadalmak számára.