X
Menu

A FLEXUS bálázógép tartozékai

 

Bálafogó:

FLEXUS saját bálafogója az összes rakodógéphez illeszkedik, a FLEXUS saját fejlesztése és gyártása, sokkal erősebb, mint a szokásos mezőgazdasági verzió.

Bálanyitó:

A hulladék bálák kinyitására, ajánljuk a saját fejlesztésű FLEXUS hulladék bála nyitót, amely szinte bármilyen rakodógéphez illeszkedik, így könnyen cserélhető.  Ha eljön az ideje ezzel a karral lehet megragadni a bálát és a kar segítségével praktikusan tudjuk kinyitni hulladék bálát elégetés vagy további feldolgozás céljából.  A FLEXUS hulladék bála nyitót úgy fejlesztettük és építettük meg teljes egészében, hogy ellenálljon a nehéz terheknek és az időjárás viszontagságainak a környezetbarát hulladékgazdálkodás területén. A bálanyitó is saját fejlesztés illetve gyártás. A kinyitott bálák automatikusan szétesnek, tehát további feldolgozás már nem szükséges.

Kihullott anyag visszaszállító szalag

A fixen szerelt vagy félig helyhez kötött, mobil hulladék bálázó berendezéseinkhez alakítottunk ki ezt a kiömlött hulladék visszaszállító szalagot, amely nagyban megkönnyíti a munkát minden kiömlött anyaggal. Automatikusan visszaszállítja a szállítószalagra a rakodás közben kiömlött, melléesett hulladékot.